Hodnocení firmy AAA AUTO Praha - Prodej vozů a autobazar Praha

*
*
*
*
*
34 hodnocení
sindmar
24.9.2018
*
*
*
*
*

Škoda že musím hvězdičku potvrdit kdybych mohl tak jich tisíc seberu autobazar klame zákazníky a zmanipulije je tak že je má tam kde chce být zaměstnancem aaa auto tak se hanbou propadnu pro ně nejlepší pořekadla když ptáčka lapají atd na začátku je upzorníte na očividné závady na autě a oni vám dají slevu jako nám 23000 Kč a když jsme auto doplatila tak jsme slevu museli vrátit a to ani nemluvým o falešným velkým TP který jsme k autu dostaly

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
kacaba3
9.9.2018
*
*
*
*
*

My jsme spokojení, brali jsme Octavii za 240tis. Auto jezdí už půl roku bez závad.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Eva
10.8.2018
*
*
*
*
*

Špatná zkušenost . Auto za 160tis., jeli jsme v něm párkrát a ihned do servisu. A jste tam za 40tis., nyní stojí doma v garáži a dohadujeme se s "firmou" AAA UŽ NIKDY VÍCE !!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
karelpuk
28.7.2018
*
*
*
*
*

Dobré služby, velký výběr aut, za mě spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
3.4.2018
*
*
*
*
*

Auto jsme kupovali v pobočce Plzeň. S nákupem jsme spokojeni. Zaměstnanci se nám věnovali, jednání bylo slušné. Auto bylo rezervováno přes net, záloha složena 3 dny předem. Auto bylo v pořádku převezeno na pobočku a ještě týž den jsme s ním odjeli. Následnou kontrolou v značkovém servisu jsme byli ujištěni, že auto odpovídá deklarovanému stavu. Každý zákazník však musí být na ochod připraven, musí vědět jaké auto a za kolik peněz chce koupit. pak není velký problém učinit oboustrannou dohodu s prodejcem a stát se tak spokojeným zákazníkem. I my jsme předem čerpali informace a zkušenosti od ostatních zákazníků AAA Auto , nákup pak probíhal podle již známého scénáře problémů a pohodové atmosféře. Eva Kotálová, Horažďovice.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Du.73
16.2.2018
*
*
*
*
*

Už vím, proč jsem slyšel jen samou kritiku na Aaaauto.Na stránkách společnosti jsem si našel vůz.Domluvil jsem si jeho prohlídku v pobočce 90 km vzdáleného od mého bydliště.Po pár hodinách po domluvě prohlídky mi volala opět zaměstnankyně společnosti ,která mě na 100% ujistila,že mám na pobočce vozidlo rezervováno.Po příjezdu na pobočku mě čekalo opravdu velké zklamání.Vůz tam sice byl,ale s nápisem" rezervace"-která nebyla na mé jméno,takže ho (sice s omluvou,že si to s patřičnou osobou,která mě do pobočky bezvýznamně nalákala,vyříkají, čemuž nevěřím,protože to byl úmysl)prodali přímo před mýma očima.Navíc jsem na pobočce strávil skoro 3 hodiny,než jsem se dověděl,že je auto prodáno.Doufám,že budete mít více štěstí než já.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
Miše
4.2.2018
*
*
*
*
*

Nikdy jsem veřejně nic nehodnotila, ale prostě tuhle dnešní zkušenost si nemůžu odpustit.. Zadávala jsem si inzerát na sauto včera.. Dnes mi přišla smska, že by paní měla zájem, jestli bych jí nezavolala.. Tak volám.. Ale číslo bylo do AAA Auto.. že by ho ode mě koupili, že se jim moc líbí. V inzerátu jsem i uváděla cenu a že ta super, že s tím souhlasí, dokonce mi nabídli o pět tisíc víc, kdybych chtěla auto protiúčtem... po telefonu jsem ještě diktovala podrobnosti ohledně vozu.. paní, že ještě pude za kolegou, ať počkám na telefonu, že je to bezplatná linka (i když číslo bylo úplně normální, žádné které by začínalo 0800 atd..). Po ukončení hovoru koukám jako puk, když hovor stál 107Kč. Paní mi tvrdila, že potřebují vykoupit dva vozy značky hyundai (to jsem já prodávala). Tak jsem říkala, že se tedy v pracovní den zastavím na nejbližší pobočce a ona, že to by mohlo být už pozdě, že ty dva vozy musí vykoupit po celé ČR a že by mi tedy druhý den za ně nemohla nabídnout tolik.. Tak tam jedem, ještě tedy dnes, v neděli večer.. "technik" si posvítil telefonem, kouknul na to asi během minuty a nabídl mi sotva 60% požadované částky. Koukala jsem na něho, jestli to myslí vážně, že mi paní do telefonu nabízela dokonce víc, kdybych vzala nějaké protiúčtem... začal to svádět na nepatrnou korozi, která nemá vliv na těsnost ani na jízdní vlastnosti auto (mám to uvedené i na protokolu z technické kontroly).. takže kvůli té pidi korozi nad zadním kolem mi nabídli opravdu sotva 60%.. Za mě už nikdy víc! Chápu, že na těch autech musí něco přihodit, aby na tom vydělali, ale opravdu nabídli naprosto směšnou částku s naprosto směšným odůvodněním. A ještě mi štve, že mi ten hovor s nima sežral stovku :D Opravdu pro výkup auta NEDOPORUČUJI! ZTRÁTA ČASU

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Jura
29.1.2018
*
*
*
*
*

Po internetu jsem si vybral auto, které bylo samozřejmě jak jinak než na druhým konci republiky. Sdělili mi, že musím zaplatit 2000,-Kč vratnou zálohu, kdybych náhodou se nepřišel podívat tak mi propadne. "Klasika" OK tak jsem teda šel zaplatit tu zálohu a když jsem teda přišel na pobočku, sdělili mi, že auto je už prodané a tak se mi snažili nabídnout jiné. Auto, uvedené na internetu, bylo velmi atraktivní ,ale samozřejmě to bylo jen lákadlo, aby přitáhlo dalšího zákazníka a vnutili mu nějaký vrak, neboli ležák, který jim tam už dlouho leží a nemá o něj nikdo zájem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
kopeckyviky
19.1.2018
*
*
*
*
*

Svoji chybou jsem se nechal zatlačit, a v chumelenici se nechal odvézt z Pardubic na pobočku v Jihlavě ke zhlédnutí vozidla. Po dvou a půl hodinách jsem uviděl zasněžený vůz, který mi ochotně vapkou spláchli, prý abych viděl, v jak je v perfektním stavu. Díky dlouhé jízdě jsem dorazil za tmy, ale prodejce mě ujistil, že se nemusím ničeho bát, vozidla jsou prověřená a zkontrolovaná odborníky. :) Kdyby přesto něco nesedělo, tak případné reklamace prý lze řešit na kterékoliv pobočce. ˇPo dvou dnech řeším reklamaci a jsem z pobočky Pardubice odesílán do Jihlavy na ústředně mě s Jihlavou nechtějí spojit, že tam musím osobně, ale já nevím jestli mi vyjde 200 stanovených kilometrů na možnou výměnu asi jiného pokladu. :) Mají to postavené tak, aby zákazník neměl možnost něco řešit. A sladké jednání se změnilo v aroganci a úsměv, kterým vám dávají najevo, jak s vámi vydrbali. Ale aby se vtipálek nedivil, až se někdo neudrží. Za mě, rozhodně už nikdy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Jaroslav
13.1.2018
*
*
*
*
*

Můj nákup v Hradci králové. Bonus zimní pneu=jsou pouze k některým autům.Já jsem po urgencích,obdržel ojeté se vzorkem 5 mm. Sleva při nezávazné rezervaci až 15000 kč=zapomeňte,ani se nezmíní. Výhodný úvěr=RPSN 54%. Ze dvou klíčů k autu,je funkční jeden.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Přidat hodnocení
  • Dopraváků 874/15
  • Praha 8 - Čimice
  • 184 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0022:00
  • Út 8:0022:00
  • St 8:0022:00
  • Čt 8:0022:00
  • 8:0022:00
  • So 8:0022:00
  • Ne 8:0022:00
  • Máme právě otevřeno