Hodnocení firmy AAA AUTO Praha - Prodej vozů a autobazar Praha

*
*
*
*
*
41 hodnocení
Kašik
15.1.2019
*
*
*
*
*

Našel jsem si u nich hodně pěkné auto pro přítelkyni na dojíždění. Servis minimální za celou dobu, s cenou šli ještě po přemlouvání dolů a přístup k zákazníkům perfektní. Nemám k nim výhrad.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
alan.moravec
13.12.2018
*
*
*
*
*

Výběr aut mají opravdu veliké i ceny jsou přijatelné, zatím jsem byl jen omrknout,ale rozhodně vyberu už mám pár favoritů u kterých uvažuji,ale musím říct, že je tu velice ochotný personál což se vidí fakt málo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Cimr
10.12.2018
*
*
*
*
*

S cenou se při koupi dá jít dolů, jen to chce najít nějaký problém na autě a stát si na svém. Chvilku budete čekat, než odejdete s lepší cenou, ale i 10tis na autě za 130 je pěkný. Zkušební jízda podle mých potřeb, abych si vyzkoušel automobil a našel případné vady.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Blažek
7.12.2018
*
*
*
*
*

Poslední dobou tam měli docela dost lidí, takže se prodejci nemohli věnovat všem, takže mě štvalo to čekání. Koupě Fábie proběhla jako každá jiná koupě i v jiných autobazarech. Papírování je ze strany áček otázkou pár minut.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rene.tejkl
5.12.2018
*
*
*
*
*

Kupuji ojetiny jediny u nich, už za ty léta vím co a jak. Hlavně není nikdy problém, že by nebylo z čeho vybírat tady je aut tolik, že spíš člověk neví které nakonec vybrat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ondas.vorisek
25.11.2018
*
*
*
*
*

Naprosto bezproblémová koupě, především všechno ohledně koupi vozu bylo rychle vyřízené.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tatramaniak
22.11.2018
*
*
*
*
*

Byl jsem s nima spokojenej, pořídil jsem tu golf variant 1,6 compact. Auto jsem si nechal prohlédnout, projel v klidu, prodejce byl celkem fajn a ještě jsem dostal něco málo k autu. Dokonce jsem i hnul s cenou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sindmar
24.9.2018
*
*
*
*
*

Škoda že musím hvězdičku potvrdit kdybych mohl tak jich tisíc seberu autobazar klame zákazníky a zmanipulije je tak že je má tam kde chce být zaměstnancem aaa auto tak se hanbou propadnu pro ně nejlepší pořekadla když ptáčka lapají atd na začátku je upzorníte na očividné závady na autě a oni vám dají slevu jako nám 23000 Kč a když jsme auto doplatila tak jsme slevu museli vrátit a to ani nemluvým o falešným velkým TP který jsme k autu dostaly

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
kacaba3
9.9.2018
*
*
*
*
*

My jsme spokojení, brali jsme Octavii za 240tis. Auto jezdí už půl roku bez závad.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Eva
10.8.2018
*
*
*
*
*

Špatná zkušenost . Auto za 160tis., jeli jsme v něm párkrát a ihned do servisu. A jste tam za 40tis., nyní stojí doma v garáži a dohadujeme se s "firmou" AAA UŽ NIKDY VÍCE !!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
Přidat hodnocení
  • Dopraváků 874/15
  • Praha 8 - Čimice
  • 184 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0022:00
  • Út 8:0022:00
  • St 8:0022:00
  • Čt 8:0022:00
  • 8:0022:00
  • So 8:0022:00
  • Ne 8:0022:00
  • Máme právě otevřeno