Hodnocení firmy AAA AUTO

*
*
*
*
*
26 hodnocení
kopeckyviky
19.1.2018
*
*
*
*
*

Svoji chybou jsem se nechal zatlačit, a v chumelenici se nechal odvézt z Pardubic na pobočku v Jihlavě ke zhlédnutí vozidla. Po dvou a půl hodinách jsem uviděl zasněžený vůz, který mi ochotně vapkou spláchli, prý abych viděl, v jak je v perfektním stavu. Díky dlouhé jízdě jsem dorazil za tmy, ale prodejce mě ujistil, že se nemusím ničeho bát, vozidla jsou prověřená a zkontrolovaná odborníky. :) Kdyby přesto něco nesedělo, tak případné reklamace prý lze řešit na kterékoliv pobočce. ˇPo dvou dnech řeším reklamaci a jsem z pobočky Pardubice odesílán do Jihlavy na ústředně mě s Jihlavou nechtějí spojit, že tam musím osobně, ale já nevím jestli mi vyjde 200 stanovených kilometrů na možnou výměnu asi jiného pokladu. :) Mají to postavené tak, aby zákazník neměl možnost něco řešit. A sladké jednání se změnilo v aroganci a úsměv, kterým vám dávají najevo, jak s vámi vydrbali. Ale aby se vtipálek nedivil, až se někdo neudrží. Za mě, rozhodně už nikdy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jaroslav
13.1.2018
*
*
*
*
*

Můj nákup v Hradci králové. Bonus zimní pneu=jsou pouze k některým autům.Já jsem po urgencích,obdržel ojeté se vzorkem 5 mm. Sleva při nezávazné rezervaci až 15000 kč=zapomeňte,ani se nezmíní. Výhodný úvěr=RPSN 54%. Ze dvou klíčů k autu,je funkční jeden.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
11.12.2017
*
*
*
*
*

Do dnešního dne jsem patřila ke spokojeným zákazníkům AAA Auto. Před nedávnem jsem se rozhodla vyměnit svůj vůz Peugeot 206 / také zakoupený, jako již několik vozů před ním, v AAA Auto / za nějaký novější nenáročný vůz a po dlouhém rozvažování jsem se rozhodla pro Dacii Sandero. Peugeot jsem hodlala dát protiúčtem. Našla jsem si konkrétní vůz a v sobotu 9.12.17 u Vás zarezervovala. Chvíli po on-line rezervaci mě telefonovala milá paní s call centra a dohodly jsme se, že byť jsem již svůj sobotní program měla plný, dojedu na pobočku Kolín, kterou mám blíž ke svému bydlišti, a složím zálohu 2 000,- Kč na převoz vozu, který se nacházel v Plzni, do Prahy. Na pobočce Kolín mě již očekávali a přesvědčili, aby vůz byl dopraven do Kolína s tím, že se mi zkrátí čekací doba a bude prostor se věnovat mě i mému automechanikovi. Dnes ve 12:10 mi telefonoval /raději nejmenovaný/ zaměstnanec z pobočky Kolín, že vůz z Plzně dorazil a je pro mě připravený. Poté telefonoval ještě v 15:42, připomněl mi doklady k vozidlu a příp. k úvěru, které nemám zapomenout. Ubezpečila jsem ho, že všechny potřebné doklady mám u sebe a za hodinu dorazím z práce z Prahy do Kolína já i automechanik, což se také stalo. Po příjezdu do AAA Auto Kolín mě p. XY oznámil, že vůz, který jsem si rezervovala a nechala převézt do Kolína před půl hodinou prodali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! K tomu mi řekl, že to je prostě obchod a začal mi nabízet jiné vozy. Toto není obchod, to je sprostý podraz na zákazníka! Evidentně vůz přenechali nějakému známému. Mému automechanikovi, který vážil cestu z Prahy, jako kompenzaci nabídl manager pobočky pár litrů nafty /prý směs, co odčerpali z vozidel v autobazaru/!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toto pochopitelně automechanik odmítl, rozzlobený odjel a kompenzace samozřejmě půjde z mé kapsy. Jako ostatně zbytečně projetý benzín v sobotu a dnes. A to ani nehovořím o zbytečně promarněném čase! Tak takhle se obchod nedělá, protože obchod dělá hlavně dobré jméno firmy a to bylo pro mě jednou pro vždy ztraceno!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
standamany
3.12.2017
*
*
*
*
*

Pokud prokouknete jejich psychologické hrátky, a nenecháte se zatlačit do kouta, je to velmi dobrý autobazar. Nesmíte souhlasit se vším, co vám nabídnou. Trvejte na svém, klidně ukončete rozpravu a předstírejte, že jdete pryč. V 90 % vás odejít nenechají a přizpůsobí se vám. Mají to promyšlené, ale jsou dobří. Zařídí veškeré papírování - administrativu, dokáží zařídit nejlevnější povinné ručení, i havárko. Jsou ochotní, pracovití, i když je zdržujete po jejich pracovní době - zůstanou s vámi do noci, jen abyste byli spokojeni. Řešil jsem i reklamaci, chyběla rezerva v autě, a druhý den už na mě s ní čekali. Také ******** je ochotný a přístupný v případě řešení problémů. Prodal a koupil jsem zde už několik aut, a jsem s přístupem AAA spokojený. Jinam už ani nekoukám. Toť moje osobní zkušenost. Také musíte vědět, co vlastně chcete. Potom nebudete naštvaní, že jste si přivezli něco jiného.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
vera.chuchmova
12.11.2017
*
*
*
*
*

Já mám velmi špatnou zkušenost s odkupem auta.Pozor na ně,je to sebranka a mají svůj psychologický postup slušně natrenovaný.Mě volali a řikali,jak zrovna o moji Ford Fiestu mají zájem,po telefonu souhlasili i s cenou a po poradě s odkupářem mě pan Málek z Plzeňske pobočky ujistil,že mě 195000 skutečně daji,ba i něco navíc,když přijedu sama a to co nejdřive.A co se stalo hned druhý den,auto že je v perfektním stavu,všechno souhlasí,to jo.Ale s cenou mě samozřejmě tlačili dolú a to hned o 25000 a že víc nedají.Dejte si na ně pozor,mají svoje promyšlene postupy a vubec se za to nestydí.Hlavně že mě tam dotáhli a nechali naložit do auta komplet sadu pneumatik.Věra CHuchmová,Holýšov okres Domažlice.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
rozarka37
22.10.2017
*
*
*
*
*

Hodnotím taky kladně, nákup proběhl bez problémů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
kainar
8.10.2017
*
*
*
*
*

Hodnotím kladně, oproti jiným. Prodejce se mi dostatečně věnoval, podmínky jasně definoval.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
bohumilstastny
1.10.2017
*
*
*
*
*

Spokojenost, personál, kompletní služby i úvěrové podmínky

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
dupunato
18.9.2017
*
*
*
*
*

Dobrý výběr a konkurenční ceny. Oceňuji spolehlivost a rychlost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
mazlik
16.9.2017
*
*
*
*
*

V AAA jsem si vybral auto, vzal úvěr a spokojeně odjel, hodnotím kladně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
Přidat hodnocení
  • Dopraváků 874/15
  • Praha 8 - Čimice
  • 184 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0022:00
  • Út 8:0022:00
  • St 8:0022:00
  • Čt 8:0022:00
  • 8:0022:00
  • So 8:0022:00
  • Ne 8:0022:00
  • Máme právě otevřeno