Hodnocení firmy AAA AUTO Praha - Prodej vozů a autobazar Praha

*
*
*
*
*
48 hodnocení
mlabounkov
10.2.2020
*
*
*
*
*

Též souhlasím, kupoval jsem v AAA auto Volvo, a nemusel jsem se o nic starat, vybral jsem si auto, se kterým jsem mohl od toho dne hned jezdit, a naplno ho využívat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
daniel_labounek
9.2.2020
*
*
*
*
*

S nákupem ojetého auta jsem byl v AAA auto spokojený, protože se dá vše vyřídit na jednom místě, a máte pojištění o přepis se také postarají, a úvěr jsem také sjednal přímo z bazaru.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kamil.janovec
24.1.2020
*
*
*
*
*

Koupena Suzuki Grand Vitara 2.0 i 103kw limited 4x4, protože toto auto mi sedlo. Koupil jsem na základě doporučení a svezení se ve stejném autě mého známého. Našel jsem ho zde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
adamskutecek
30.12.2019
*
*
*
*
*

Pořízena Škoda Fábie 1.4 MPI kterou jsem dlouho hledal v hezkém stavu, až nalezl zde, šel jsem na jistotu jelikož už jednu tuhle motorizaci mám krátkou a teď jdu do kombi aby se mi tam vešli pruty :), jen jsem teda omladil vozový park, veliká spokojenost s rychlostí vyřízení dokladů, bezstarosti. Pořizováno za hotové.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Michal K.
20.8.2019
*
*
*
*
*

S autobazarem jsme velice spokojeni, na doporučení našich známých, dle naších požadavků, nám vybrali auto Suzuki Grand Vitara. Toto auto před příchodem jsme neplánovali a jsme s ním velice spokojeni a to za pěknou cenu za kterou bychom ho v jiných autobazarech nesehnali.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Zukavec
26.3.2019
*
*
*
*
*

Docela nátlakové jednání prodejců. Neměl jsem dobrý pocit. Určitě se už nevrátím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Bertatomas
13.3.2019
*
*
*
*
*

Koupili jsme auto za 180000 Kc a po tydnu ježdění je auto v servisu-oprava za 40000 Kc a AAA se k tomu nema,jen si dopisujem a ta jejich pojistka-na nic,skoro na vše Vám napisou opotřebení materialu,fakt super,jednani zadne a to jsme platili vše hotově a nikoho nic nezajímá

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kašik
15.1.2019
*
*
*
*
*

Našel jsem si u nich hodně pěkné auto pro přítelkyni na dojíždění. Servis minimální za celou dobu, s cenou šli ještě po přemlouvání dolů a přístup k zákazníkům perfektní. Nemám k nim výhrad.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
alan.moravec
13.12.2018
*
*
*
*
*

Výběr aut mají opravdu veliké i ceny jsou přijatelné, zatím jsem byl jen omrknout,ale rozhodně vyberu už mám pár favoritů u kterých uvažuji,ale musím říct, že je tu velice ochotný personál což se vidí fakt málo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Cimr
10.12.2018
*
*
*
*
*

S cenou se při koupi dá jít dolů, jen to chce najít nějaký problém na autě a stát si na svém. Chvilku budete čekat, než odejdete s lepší cenou, ale i 10tis na autě za 130 je pěkný. Zkušební jízda podle mých potřeb, abych si vyzkoušel automobil a našel případné vady.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Dopraváků 874/15
  • Praha 8 - Čimice
  • 184 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0022:00
  • Út 8:0022:00
  • St 8:0022:00
  • Čt 8:0022:00
  • 8:0022:00
  • So 8:0022:00
  • Ne 8:0022:00
  • Máme právě otevřeno