Hodnocení firmy AAA AUTO Praha - Prodej vozů a autobazar Praha

*
*
*
*
*
43 hodnocení
Zukavec
26.3.2019
*
*
*
*
*

Docela nátlakové jednání prodejců. Neměl jsem dobrý pocit. Určitě se už nevrátím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Bertatomas
13.3.2019
*
*
*
*
*

Koupili jsme auto za 180000 Kc a po tydnu ježdění je auto v servisu-oprava za 40000 Kc a AAA se k tomu nema,jen si dopisujem a ta jejich pojistka-na nic,skoro na vše Vám napisou opotřebení materialu,fakt super,jednani zadne a to jsme platili vše hotově a nikoho nic nezajímá

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Kašik
15.1.2019
*
*
*
*
*

Našel jsem si u nich hodně pěkné auto pro přítelkyni na dojíždění. Servis minimální za celou dobu, s cenou šli ještě po přemlouvání dolů a přístup k zákazníkům perfektní. Nemám k nim výhrad.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
alan.moravec
13.12.2018
*
*
*
*
*

Výběr aut mají opravdu veliké i ceny jsou přijatelné, zatím jsem byl jen omrknout,ale rozhodně vyberu už mám pár favoritů u kterých uvažuji,ale musím říct, že je tu velice ochotný personál což se vidí fakt málo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Cimr
10.12.2018
*
*
*
*
*

S cenou se při koupi dá jít dolů, jen to chce najít nějaký problém na autě a stát si na svém. Chvilku budete čekat, než odejdete s lepší cenou, ale i 10tis na autě za 130 je pěkný. Zkušební jízda podle mých potřeb, abych si vyzkoušel automobil a našel případné vady.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Blažek
7.12.2018
*
*
*
*
*

Poslední dobou tam měli docela dost lidí, takže se prodejci nemohli věnovat všem, takže mě štvalo to čekání. Koupě Fábie proběhla jako každá jiná koupě i v jiných autobazarech. Papírování je ze strany áček otázkou pár minut.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rene.tejkl
5.12.2018
*
*
*
*
*

Kupuji ojetiny jediny u nich, už za ty léta vím co a jak. Hlavně není nikdy problém, že by nebylo z čeho vybírat tady je aut tolik, že spíš člověk neví které nakonec vybrat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ondas.vorisek
25.11.2018
*
*
*
*
*

Naprosto bezproblémová koupě, především všechno ohledně koupi vozu bylo rychle vyřízené.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tatramaniak
22.11.2018
*
*
*
*
*

Byl jsem s nima spokojenej, pořídil jsem tu golf variant 1,6 compact. Auto jsem si nechal prohlédnout, projel v klidu, prodejce byl celkem fajn a ještě jsem dostal něco málo k autu. Dokonce jsem i hnul s cenou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sindmar
24.9.2018
*
*
*
*
*

Škoda že musím hvězdičku potvrdit kdybych mohl tak jich tisíc seberu autobazar klame zákazníky a zmanipulije je tak že je má tam kde chce být zaměstnancem aaa auto tak se hanbou propadnu pro ně nejlepší pořekadla když ptáčka lapají atd na začátku je upzorníte na očividné závady na autě a oni vám dají slevu jako nám 23000 Kč a když jsme auto doplatila tak jsme slevu museli vrátit a to ani nemluvým o falešným velkým TP který jsme k autu dostaly

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne3
Přidat hodnocení
  • Dopraváků 874/15
  • Praha 8 - Čimice
  • 184 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0022:00
  • Út 8:0022:00
  • St 8:0022:00
  • Čt 8:0022:00
  • 8:0022:00
  • So 8:0022:00
  • Ne 8:0022:00
  • Máme právě otevřeno