Hodnocení firmy AAA AUTO Praha - Prodej vozů a autobazar Praha

*
*
*
*
*
53 hodnocení
krystof.malda
28.4.2020
*
*
*
*
*

V Áčkách jsem kupoval Škodu Octavii. Auto mám na práci, používám každý den takže jsem raději dal přednost co nejnovějšímu autu s minimem najetých kilometrů před mega výbavou. Ten výběr byl skoro nepřeberný a vybrat si bylo složité a těžké mají hodně slušný výběr. Auto mám třetí měsíc a hodně rychle jsem si zvykl oproti mému starému auto opravdu velký rozdíl. Splátky jsem vyřídil taky u nich, měl jsem i nabídku na půjčku od banky, ale při porovnání vyšlo stejně, tak jsem vyřídil na místě i s pojištěním.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
janousekmiroslav
23.4.2020
*
*
*
*
*

Zaslal jsem v sobotu 18. 04. 20 požadavek na rezervaci auta, v neděli několik telefonátů abych okamžitě přijel, jinak auto prodaji jinde. Nepříjemný nátlak! V pondělí jsem tedy přijel a nákup trval 6 hodin, čekání nebyla otázka nějakého problému z mé strany! K vozidku jsem nedostal kartu od klíčů, servisní knižku, manuál vozidla, letní kola, prý bude dodáno později. Dnes je čtvrtek, volá nám několik pracovníků každý den a každý říká něco jiného. Poslední informace je, kartu, servisku, manuál nemají, naše kola dal pracovník k jinému autu. Paradox, předposlední informace byla že sklad pneu mají uzavřžení do 4. 5. 20 :-) Nikdy jsem tu auto nekupoval a musím říci že to bylo naposledy!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
s.krsko
22.4.2020
*
*
*
*
*

Díky špatným hodnocením této firmy od známých jsem zde auto koupit nechtěl. Nakonec jsem to, co jsem potřeboval nikde nesehnal. A tak jsem do toho šel. Kupoval jsem na pobočce v Kladně, ale stejně jde všechno přes centrálu, takže je to jedno. Poznatky: Jednání velmi slušné. Agresivní nátlak ke koupi, který jsem zaznamenal před lety, již nebyl. Pokud si myslíte, že když je u nabídky napsáno, že platí sleva při nákupu na splátky, a zároveň je zde psáno, že můžete dát akontaci 70% a uvedené nejnižší splátky, tak se mýlíte. Sleva platí jen při minimální akontaci. Protože bych slevu stejně nedostal, koupil jsem za hotové. Zarážející je vnucená pojistka elektropříslušenství (v mém případě za 17 000,-) sjednaná u firmy se sídlem někde v daňovém ráji. Na konci procesu prodeje jsem byl upozorněn na poplatek 4 900,- za prověření vozu a čištění. Pokud se domníváte, že vám za tyto peníze auto pozlatí (dle ceny), není tomu tak. Slíbená zelená karta nebyla dodána, a to ani emailem, jak bylo dohodnuto. Od pojistné smlouvy jsem odstoupil a sjednal si ji sám. Při koupi relativně drahého vozu bych očekával, že bude mít povinnou výbavu. Ani ta nebyla kompletní. Zato vám dají podložky pod RZ s reklamou AAA auto, a ještě pro jistotu přilepí na zadní sklo nálepku. Auto mělo velmi malý nájezd kilometrů, tak doufám, že tam není žádná skrytá vada.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavlos
14.4.2020
*
*
*
*
*

spokojenost koupena Skoda Octavie 1,6 ambiente 75kw, zánovní top stav

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
born
27.2.2020
*
*
*
*
*

Koupili jsme vůz u AAA auto odjeli jsme ani ne 20 m od prodejně jak začal svetit chek enge! Vrátili jsme se , tvrdili nam že není to nic vážného že jsou to svíčki, prověřili jsme jim, dali jsme to auto do servisu ve kterém se zjistilo že auto je v háji má na výměnu landu, čepy, stabilizační tyče, u konce spojka, výfuk je preterzeny od koroze ma na několik místech díry, prostě ne plní svůj účel, katalyzátor je prázdný, spočítali nám opravu cca na 40000.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
mlabounkov
10.2.2020
*
*
*
*
*

Též souhlasím, kupoval jsem v AAA auto Volvo, a nemusel jsem se o nic starat, vybral jsem si auto, se kterým jsem mohl od toho dne hned jezdit, a naplno ho využívat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
daniel_labounek
9.2.2020
*
*
*
*
*

S nákupem ojetého auta jsem byl v AAA auto spokojený, protože se dá vše vyřídit na jednom místě, a máte pojištění o přepis se také postarají, a úvěr jsem také sjednal přímo z bazaru.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kamil.janovec
24.1.2020
*
*
*
*
*

Koupena Suzuki Grand Vitara 2.0 i 103kw limited 4x4, protože toto auto mi sedlo. Koupil jsem na základě doporučení a svezení se ve stejném autě mého známého. Našel jsem ho zde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
adamskutecek
30.12.2019
*
*
*
*
*

Pořízena Škoda Fábie 1.4 MPI kterou jsem dlouho hledal v hezkém stavu, až nalezl zde, šel jsem na jistotu jelikož už jednu tuhle motorizaci mám krátkou a teď jdu do kombi aby se mi tam vešli pruty :), jen jsem teda omladil vozový park, veliká spokojenost s rychlostí vyřízení dokladů, bezstarosti. Pořizováno za hotové.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Michal K.
20.8.2019
*
*
*
*
*

S autobazarem jsme velice spokojeni, na doporučení našich známých, dle naších požadavků, nám vybrali auto Suzuki Grand Vitara. Toto auto před příchodem jsme neplánovali a jsme s ním velice spokojeni a to za pěknou cenu za kterou bychom ho v jiných autobazarech nesehnali.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Dopraváků 874/15
  • Praha 8 - Čimice
  • 184 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0022:00
  • Út 8:0022:00
  • St 8:0022:00
  • Čt 8:0022:00
  • 8:0022:00
  • So 8:0022:00
  • Ne 8:0022:00
  • Máme právě otevřeno