Hodnocení firmy AAA AUTO Praha - Prodej vozů a autobazar Praha

*
*
*
*
*
44 hodnocení
Michal K.
20.8.2019
*
*
*
*
*

S autobazarem jsme velice spokojeni, na doporučení našich známých, dle naších požadavků, nám vybrali auto Suzuki Grand Vitara. Toto auto před příchodem jsme neplánovali a jsme s ním velice spokojeni a to za pěknou cenu za kterou bychom ho v jiných autobazarech nesehnali.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Zukavec
26.3.2019
*
*
*
*
*

Docela nátlakové jednání prodejců. Neměl jsem dobrý pocit. Určitě se už nevrátím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Bertatomas
13.3.2019
*
*
*
*
*

Koupili jsme auto za 180000 Kc a po tydnu ježdění je auto v servisu-oprava za 40000 Kc a AAA se k tomu nema,jen si dopisujem a ta jejich pojistka-na nic,skoro na vše Vám napisou opotřebení materialu,fakt super,jednani zadne a to jsme platili vše hotově a nikoho nic nezajímá

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Kašik
15.1.2019
*
*
*
*
*

Našel jsem si u nich hodně pěkné auto pro přítelkyni na dojíždění. Servis minimální za celou dobu, s cenou šli ještě po přemlouvání dolů a přístup k zákazníkům perfektní. Nemám k nim výhrad.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
alan.moravec
13.12.2018
*
*
*
*
*

Výběr aut mají opravdu veliké i ceny jsou přijatelné, zatím jsem byl jen omrknout,ale rozhodně vyberu už mám pár favoritů u kterých uvažuji,ale musím říct, že je tu velice ochotný personál což se vidí fakt málo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Cimr
10.12.2018
*
*
*
*
*

S cenou se při koupi dá jít dolů, jen to chce najít nějaký problém na autě a stát si na svém. Chvilku budete čekat, než odejdete s lepší cenou, ale i 10tis na autě za 130 je pěkný. Zkušební jízda podle mých potřeb, abych si vyzkoušel automobil a našel případné vady.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Blažek
7.12.2018
*
*
*
*
*

Poslední dobou tam měli docela dost lidí, takže se prodejci nemohli věnovat všem, takže mě štvalo to čekání. Koupě Fábie proběhla jako každá jiná koupě i v jiných autobazarech. Papírování je ze strany áček otázkou pár minut.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rene.tejkl
5.12.2018
*
*
*
*
*

Kupuji ojetiny jediny u nich, už za ty léta vím co a jak. Hlavně není nikdy problém, že by nebylo z čeho vybírat tady je aut tolik, že spíš člověk neví které nakonec vybrat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ondas.vorisek
25.11.2018
*
*
*
*
*

Naprosto bezproblémová koupě, především všechno ohledně koupi vozu bylo rychle vyřízené.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tatramaniak
22.11.2018
*
*
*
*
*

Byl jsem s nima spokojenej, pořídil jsem tu golf variant 1,6 compact. Auto jsem si nechal prohlédnout, projel v klidu, prodejce byl celkem fajn a ještě jsem dostal něco málo k autu. Dokonce jsem i hnul s cenou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Dopraváků 874/15
  • Praha 8 - Čimice
  • 184 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0022:00
  • Út 8:0022:00
  • St 8:0022:00
  • Čt 8:0022:00
  • 8:0022:00
  • So 8:0022:00
  • Ne 8:0022:00
  • Máme právě otevřeno