Hodnocení firmy AAA AUTO Praha - Prodej vozů a autobazar Praha

*
*
*
*
*
49 hodnocení
born
27.2.2020
*
*
*
*
*

Koupili jsme vůz u AAA auto odjeli jsme ani ne 20 m od prodejně jak začal svetit chek enge! Vrátili jsme se , tvrdili nam že není to nic vážného že jsou to svíčki, prověřili jsme jim, dali jsme to auto do servisu ve kterém se zjistilo že auto je v háji má na výměnu landu, čepy, stabilizační tyče, u konce spojka, výfuk je preterzeny od koroze ma na několik místech díry, prostě ne plní svůj účel, katalyzátor je prázdný, spočítali nám opravu cca na 40000.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mlabounkov
10.2.2020
*
*
*
*
*

Též souhlasím, kupoval jsem v AAA auto Volvo, a nemusel jsem se o nic starat, vybral jsem si auto, se kterým jsem mohl od toho dne hned jezdit, a naplno ho využívat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
daniel_labounek
9.2.2020
*
*
*
*
*

S nákupem ojetého auta jsem byl v AAA auto spokojený, protože se dá vše vyřídit na jednom místě, a máte pojištění o přepis se také postarají, a úvěr jsem také sjednal přímo z bazaru.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kamil.janovec
24.1.2020
*
*
*
*
*

Koupena Suzuki Grand Vitara 2.0 i 103kw limited 4x4, protože toto auto mi sedlo. Koupil jsem na základě doporučení a svezení se ve stejném autě mého známého. Našel jsem ho zde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
adamskutecek
30.12.2019
*
*
*
*
*

Pořízena Škoda Fábie 1.4 MPI kterou jsem dlouho hledal v hezkém stavu, až nalezl zde, šel jsem na jistotu jelikož už jednu tuhle motorizaci mám krátkou a teď jdu do kombi aby se mi tam vešli pruty :), jen jsem teda omladil vozový park, veliká spokojenost s rychlostí vyřízení dokladů, bezstarosti. Pořizováno za hotové.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Michal K.
20.8.2019
*
*
*
*
*

S autobazarem jsme velice spokojeni, na doporučení našich známých, dle naších požadavků, nám vybrali auto Suzuki Grand Vitara. Toto auto před příchodem jsme neplánovali a jsme s ním velice spokojeni a to za pěknou cenu za kterou bychom ho v jiných autobazarech nesehnali.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Zukavec
26.3.2019
*
*
*
*
*

Docela nátlakové jednání prodejců. Neměl jsem dobrý pocit. Určitě se už nevrátím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Bertatomas
13.3.2019
*
*
*
*
*

Koupili jsme auto za 180000 Kc a po tydnu ježdění je auto v servisu-oprava za 40000 Kc a AAA se k tomu nema,jen si dopisujem a ta jejich pojistka-na nic,skoro na vše Vám napisou opotřebení materialu,fakt super,jednani zadne a to jsme platili vše hotově a nikoho nic nezajímá

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Kašik
15.1.2019
*
*
*
*
*

Našel jsem si u nich hodně pěkné auto pro přítelkyni na dojíždění. Servis minimální za celou dobu, s cenou šli ještě po přemlouvání dolů a přístup k zákazníkům perfektní. Nemám k nim výhrad.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
alan.moravec
13.12.2018
*
*
*
*
*

Výběr aut mají opravdu veliké i ceny jsou přijatelné, zatím jsem byl jen omrknout,ale rozhodně vyberu už mám pár favoritů u kterých uvažuji,ale musím říct, že je tu velice ochotný personál což se vidí fakt málo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Přidat hodnocení
  • Dopraváků 874/15
  • Praha 8 - Čimice
  • 184 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0022:00
  • Út 8:0022:00
  • St 8:0022:00
  • Čt 8:0022:00
  • 8:0022:00
  • So 8:0022:00
  • Ne 8:0022:00
  • Máme právě otevřeno